Er zijn wel 27 miljoen dingen die ge kunt doen om uw bedrijf te laten groeien. Het probleem is…

Als ge me al een tijdje volgt, dan weet ge dat ik al met heel wat klanten samenwerkte om hen te helpen bij het uitbouwen van hun marketing.

Zij gebruiken de strategieën die ik hen hielp opbouwen om hun bedrijf online op de kaart zetten. Ze maken nu meer impact en ik vind het fantastisch dat ik daaraan heb kunnen meehelpen! 😊

Vandaag wilde ik wat dingen met u delen waar ik meestal niet mee uitpak.

Superspannend, niet? Maar vooraleer ik u die dingen ga verklappen, wil ik u dit vertellen:

 Er zijn zoveel mensen die u iets beloven, terwijl ge daarna via de harde weg moet ontdekken dat ze ’t niet kunnen waarmaken.

Misschien is u dat al overkomen. Mij in ieder geval wel…

En daarom wil ik u even meenemen in enkele verhalen van mijn klanten en de resultaten die ze door mijn toedoen hebben behaald.

Dit weet Stephanie te vertellen:

“Ik leerde Io kennen via een actie van een andere onderneemster en vond het interessant om meer over content creatie te lezen. Haar stijl beviel me wel en daarom zocht ik haar ondersteuning op. Ik ben best onzeker en denk eigenlijk te veel na over mijn teksten. Ik zou het graag relaxter willen doen én er echt klanten mee aantrekken. Mijn grootste frustratie bij het creëren van content zijn mijn twijfels en de energie die het daardoor kost.

De cursussen van Io zijn ingedeeld in hoofdstukken en pdf’s waardoor je meteen naslagwerk hebt. Ik vind het zelf heel fijn om alles uit te printen en door de stukken te bladeren. Wat ik zo prettig vind aan de cursus is dat heel fijn om te lezen is en dat het behapbaar is. Duidelijke hoofdstukken en als je die gewoon stap voor stap doorloopt kom je tot mooie resultaten.

Ik ben door haar vragen anders naar zaken gaan kijken en ga stap voor stap richting die krachtige boodschap. Je boodschap zit al in je, maar Io helpt om het er ook echt uit te krijgen in je communicatie.” – Stephanie, KIES Company

Dit is het verhaal van Jonas:

“Één van de sterke kanten van Io is om iemand meteen op het gemak te laten voelen en van daaruit te gaan aanvoelen in hoeverre je geïnteresseerd bent, waar je naartoe wilt en wat voor jou een meerwaarde kan leveren.

Omdat Io zo huiselijk is en je aanmoedigt op een neutrale, natuurlijke manier, was dat voor mij de drijfveer om te zeggen: oké Io, ik wil ermee verdergaan, ik zie het zitten om met jou samen te werken.

En ik moet toegeven, toen ik in het traject meeging en de inloggegevens kreeg, was ik heel aangenaam verrast door de professionaliteit van haar platform. De structuur is top gebracht en ik zou dan ook zeker aanraden om er zelf een kijkje te gaan nemen om te ervaren wat het inhoudt om via copywriting de juiste mensen aan te trekken.” – Jonas Mertens, Magellaan Verzekeringen

En dan heb je nog de mooie woorden van Charlotte:

“Echt knap hoe jij mij weet te raken en in beweging weet te krijgen met je lessen, applaus voor jou! Je geeft liefde aan letters die ik niet voor ogen had.” – Charlotte Stolker, Dragen geeft Plezier

Charlotte is een straffe madam uit Nederland, regio Utrecht. Met twee bedrijven op haar naam waagt ze zich aan dubbele online marketing. 

Vorig jaar kwam ze voorzichtig ’n kijkje nemen tijdens één van mijn copy classes. Vanwege dyslexie was schrijven voor haar wel een ‘dingetje’.

Ondertussen doorliep Charlotte zowat alles van mijn aanbod. Ze stuurt me ook regelmatig een berichtje wanneer ze mijn lessen leest:

“Ik lees en lees en lees, het is zo leuk”

“Ik leer weer meer over letters en woorden en heb zelfs zin om het uit te printen (ik doe alles digitaal, vind ik zonde van het papier) dus dit zegt iets. Ik word hier blij van!

“Geloof het of niet, maar blog na bericht komt uit mijn handen. Vertellen is leuk!”

Ondanks haar dyslexie, wat haar altijd aan het twijfelen bracht, is Charlotte nu een stuk zekerder van haar zaak.

Haar marketing begint op te brengen. En het allerbelangrijkste: ze heeft lol in schrijven! 

Waarom deel ik deze verhalen met u?

Niet om te stoefen of zo hoor, echt niet!

Maar als ge van plan zijt om uzelf en uw business te verbeteren, dan wilt ge toch leren van iemand die bewezen heeft dat ze ook echt iemand vooruit kan helpen?

Ge wilt toch niet leren van iemand die u gewoon wat weet te paaien met mooie woorden en fancy copy, maar wel van iemand die heeft bewezen dat ze wat in haar hoofd zit kan overbrengen op haar klanten?

Hoe ik dat dan doe?

Awel, één van mijn beste tools om u daarmee te helpen en om u van dienst te zijn in uw business, dat zijn mijn inspiratiemails.

Elke maand schrijf ik tientallen tot soms wel honderden teksten voor mailings, blogs en social media posts. Voor mijn eigen bedrijf, maar ook voor mijn klanten.

En via statistieken hou ik bij wat werkt en wat niet werkt. En ja, ik schrijf soms knallers. Content die echt binnenkomt bij de juiste mensen en nieuwe klanten oplevert.

Maar ik schrijf ook teksten die niet aanslaan, het is en blijft een leerproces.

Dus, twee keer per week schrijf ik een inspiratiemail die ik naar mijn VIP-lijst verstuur, waarin ik eigenlijk gewoon een verhaal vertel, van persoon tot persoon, met een inspirerende boodschap of met leerpunten die direct toe te passen zijn in hun eigen business.

Soms gaat het over een boek dat ik gelezen heb, of iets anders dat ik bestudeerd heb. Het kan gaan over allerlei dingen die ik zelf leer en ontdek over copywriting, content marketing of het opbouwen van een bedrijf in het algemeen.

Dit is niet iets dat ik doe om er hopen geld mee te verdienen. Ik heb in mijn bedrijf verschillende verdienmodellen geïmplementeerd die zorgen voor inkomsten.

Mijn inspiratiemails schrijf ik en blijf ik schrijven om de juiste soort content de wereld in te sturen en omdat mensen mij blijven sturen dat ze mijn mails zo graag lezen en dat ze er zoveel tips en inspiratie uit halen.

“Lekker! Je e-mails zijn altijd leuk! Je bent helder, geeft tips en inspiratie en ik krijg er vaak een glimlach van op mijn gezicht.” – Stephanie

“Jij weet wel hoe je mensen moet triggeren, hé Io! Door je mailtje zie ik ook dat jij wel in bent voor grapjes. Dank voor je fijne mails en leuke reacties. Ik vind ze vooral grappig, to-the-point, kort en bondig.” – Marc

“Hey Io, ik volg jouw copywriting-avonturen met veel interesse. Leuke nieuwsbrieven, in een fijne stijl! En handige content voor mij als communicatieverantwoordelijke.” – Bram

“Kort en bondig, geen ellenlange mails met veel uitleg… Ook als je er diagonaal over leest, weet je wat er in staat. 1 van de weinige mails die ik daadwerkelijk lees!” – Sabrina

“Echt, Io! Gij zijt zoooo goed. Ik kan het niet laten om dat nog eens te melden. Een echte fan hier. Ik lees AL uw nieuwsbrieven en toestanden tot het einde. Dat doe ik bij niemand anders. Je schrijft fantastische inhoud. Dat is iets dat bij mij resoneert.” – Isabel

Deze mails zijn puur goud.

De voldoening die ik ervan krijg om zo van waarde te zijn voor u, da’s echt fantastisch.

Kijk eh, er zijn heel wat manieren om uw bedrijf te laten groeien. En er zijn er best een aantal die ik u kan aanleren.

Ik kan u ook vertellen wat absoluut NIET voor groei zorgt.

Wat uw bedrijf niet laat groeien, is niks doen. Als ge gewoon achter uwe pc zit en niks doet en alleen maar rondscrolt, terwijl ge commentaar hebt op wat anderen doen. 

Dat heeft echt geen zin. Het gaat u en uw bedrijf niet helpen.

Ge gaat er geen voldoening uithalen om maar gewoon niks te zitten doen buiten constant met uw vinger te wijzen naar iedereen rond u (behalve naar uzelf).

So, let’s make a deal!

Stel me open en eerlijk alle vragen die ge hebt over hoe ik mijn bedrijf laat groeien en de manier waarop ik andere ondernemers help om hun bedrijf te laten groeien.

Stuur me een bericht, mail me of zet het in de comments. 

Ik check regelmatig al mijn mediakanalen en ik probeer u echt van waardevolle antwoorden te voorzien.

Ciao ciao,

Io Merola – COPIO Copy & Content

Vergelijkbare berichten